Zonnepanelen Reinigen

Of u nu in een landelijke omgeving woont met veel bossen en groen, of in een stedelijke omgeving met veel bebouwing. Uw zonnepanelen worden in elke omgeving vervuild door zaken als stof, mosgroen en uitwerpselen van vogels. Dit heeft effect op het rendement van uw zonnepanelen. Sterk vervuilde panelen kunnen het rendement doen afnemen met 5 tot wel 25%. Het is dus zaak om voldoende aandacht te besteden aan het onderhoud van uw panelen.

Het verdient de voorkeur om uw panelen regelmatig te laten reinigen door een professioneel bedrijf. Op deze manier bent u verzekert van vakkundige reiniging en een lange levensduur van uw panelen.

VDR Dak en Gevelonderhoud is uw professionele partner voor de reiniging van uw zonnepanelen. Wij werken voor de reiniging van uw zonnepanelen met het Tucker systeem, dat gebruik maakt van gedemineraliseerd water. Dat betekent dat elke plaats eenvoudig te bereiken is maar bovenal maakt het systeem streeploos schoon zonder gebruik te maken van chemicalien. Dit is niet alleen belangrijk voor het milieu maar is ook bevorderlijk voor de levensduur van uw zonnepanelen.

tucker


Vraag hier uw offerte aan...