facebook-icon plus-icon rtl-icon

Inspection-banner

Dakpannen in kleur coaten?

Vindt u een nieuwe dakpan te duur? Dan hebben wij de ideale oplossing voor u: Dakcoating. Hierdoor oogt uw dak niet alleen als nieuw, maar is het tevens jarenlang beschermd tegen allerlei weersinvloeden en micro organismen. Deze op acryl gebaseerde coating is in 14 kleuren leverbaar, en hierbij in 4 diverse glansgraden. Belt u gerust voor een vrijblijvend gesprek, wij kunnen u precies vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Lees Meer: Dakpannen in kleur coaten?

Dakpannen Inspectie

De eerste stap  is het inspecteren van de staat van uw dak. Dit is gratis bij ons. Soms is het reinigen van uw dak voldoende, en is het aanbrengen van een dakcoating op uw dak niet nodig. Na de inspectie van uw gehele dak weet u waar u aan toe bent.

Lees Meer: Dakpannen Inspectie

Dakpannen Reinigen

De dakpannen van een woning slijten door de jaren heen steeds verder af en zullen dan water door gaan laten. Ook zullen algen zich ontwikkelen. Een hoop mensen besteden een hoop aandacht aan het uiterlijk van de woning maar vergeten hoe belangrijk het dak is. VDR dak en gevelonderhoud kan daarom uw dakpan weer een nieuwe frisse uitstraling geven.

Lees Meer: Dakpannen Reinigen

Dakpannen vervangen

Om uw dak er weer als nieuw uit te laten zien zijn er dus verschillende mogelijkheden. Zo heeft u eerder kunnen lezen dat alleen al het reinigen van uw dak tot een zeer bevredigend resultaat kan leiden. Na reiniging ziet het dak er weer pico bello uit en dat wilt u natuurlijk ook graag zo houden. Daarom is het aan te raden om na reiniging een coating aan te brengen die de pannen beschermt, zodat uw dak weer jaren mee kan.

Lees Meer: Dakpannen vervangen

Gevelreiniging

Is uw gevel dermate vervuild dat deze wel een opknapbeurt kan gebruiken? Gevelreiniging is dan een uitstekende optie om het pand weer in een nieuw jasje te steken. Als de gevel van uw woning of bedrijfspand al een paar jaartjes oud is, dan kan de gevel van uw pand behoorlijk vervuild raken. Dit gebeurd steeds sneller en vaker door veel agressieve stoffen in het milieu.

Lees Meer: Gevelreiniging

Glasbewassing

Behalve voor professionele gevelreiniging, kunt u bij Van Doorn Reiniging ook terecht voor de glasbewassing voor u kantoorpand of woonhuis. Door het inzetten van hoogwerkers, ladders of vaste gevelinstallaties kunnen we al het glas rondom u pand bewassen.

Lees Meer: Glasbewassing

Reparatie

Bij daken, en dan met name bij oudere daken, komt het regelmatig voor dat enkele dakpannen sneuvelen of dat de nokvorsten scheuren of los laten. In deze gevallen is het zorg om snel actie te ondernemen. Water sluipt namelijk gemakkelijk door het dak en kan zorgen voor lekkage.

Lees Meer: Reparatie

Schilderwerk

Binnen- en buitenschilderwerk Schilderwerk is het visitekaartje van een woning, ook van uw woning. Goed onderhouden schilderwerk is niet alleen mooi, maar ook belangrijk voor het behoud van uw woning. Uiteraard geldt dit ook voor een kantoorpand.

Lees Meer: Schilderwerk

Terras Reinigen

De zomer is weer in aantocht,iedereen wil weer lekker in zijn eigen tuin zitten en van de zon genieten. Van Doorn reiniging kan voor u ook uw terras reinigen. Wij zullen eerst uw terras afspuiten met heet water en gepaste druk,om het terras daarna te...

Lees Meer: Terras Reinigen