facebook-icon plus-icon rtl-icon

Banner-contact

Onderhoudscontract

Dat geen onderhoud schade aan uw dak kan veroorzaken en dus grote kosten uit voorkomen is in de meeste gevallen duidelijk. De auto moet een beurt, het gras gemaaid, de schoorsteen geveegd en dit geldt zeker voor het onderhoud van uw dak.

Toch denkt men vaak niet aan onderhoud van het dak, maar ook daar geldt dat wanneer het dak regelmatig onderhouden wordt dit op lange termijn de kosten van groter reparaties of zelfs vervanging had kunnen voorkomen.

Wij VDR dak en gevelonderhoud hebben daarom speciale onderhoudscontracten.

Bij het onderhouden van uw dak zijn bovendien de kleine reparaties in de prijs inbegrepen, ook worden de dakgoten direct schoongemaakt wat u natuurlijk weer een lastig klusje bespaart zodat alle eventuele schade goed zichtbaar wordt.

In het onderhoudscontract zijn de volgende werkzaamheden van toepassing.

: Dakpannen inspectie.

: Dakpannen behandelen met algendood.

: Schoonmaken dakgoot en inspectie van de dakgoot.

: Reparatie kleine schades aan de dakpannen of dakgoot.

: Glasbewassing van uw vensterglas.

Wij van VDR dak en gevelonderhoud bieden u de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten waarbij u maandelijks een kleine betaling doet zodat uw dak onze zorg is en het dak boven uw hoofd geen zorg boven uw hoofd wordt.

Tijdens het onderhoudscontract heeft u altijd recht op 24 uur service, waait er tijdens de storm er een dakpan af, of ligt er een pan scheef of zijn er andere gebreken aan uw dak zijn wij altijd binnen 24 uur bij u aanwezig om dit te verhelpen. Bij grotere reparaties krijgt u altijd eerst een passende vrijblijvende offerte.