facebook-icon plus-icon rtl-icon

Schilderwerk

Binnen- en buitenschilderwerk Schilderwerk is het visitekaartje van een woning, ook van uw woning. Goed onderhouden schilderwerk is niet alleen mooi, maar ook belangrijk voor het behoud van uw woning. Uiteraard geldt dit ook voor een kantoorpand.

VDR Dak- en Gevelonderhoud levert binnen- en buitenschilderwerk van hoge kwaliteit af. Onze mensen beschikken over een gedegen vakopleiding. Wij zorgen voor een uitstekende voorbehandeling, zodat de verf goed hecht en u daardoor jarenlang plezier van het schilderwerk kunt hebben. Goed en strak schilderwerk is het behoud en aanzien van uw woning. Wij werken alleen met eerste klas materialen, omdat uw woning het beste verdient. Binnen maken wij uiteraard gebruik van water gedragen verf.

Voor elke schilder klus bent u bij ons aan het juiste adres. Samen met u bekijken we wat precies gedaan moet worden? Is er achterstallig onderhoud waardoor we een verf systeem compleet opnieuw moeten opbouwen of is een eenvoudige bijschilderbeurt genoeg om uw woning er weer zo goed als nieuw uit te laten zien.

Om een mooi en goede onderhouden woning er ook mooi uit te laten zien in de toekomst, adviseren wij van VDR Dak- en Gevelonderhoud elke 4 a 5 jaar het buiten schilderwerk door een professionele schilder te laten bijhouden. Het is wellicht nuttig om te weten dat de wintermaanden een rustige periode is, hierdoor kunnen wij u een aantrekkelijke korting aanbieden op al uw schilderwerk gedurende de wintermaanden.

Bekijk HIER onze speciale winter-aanbieding