facebook-icon plus-icon rtl-icon

Vacature Gevelreiniger

VDR dak en gevelonderhoud is een gezonde en solide onderneming. We voeren onze gespecialiseerde activiteiten op het gebied van dak reiniging, dak coating en gevelreiniging uit door heel Nederland. Wij zijn regelmatig op zoek naar een Gevelreiniger.
De functie:
Wij zijn op zoek naar een Gevelreiniger met het liefst een aantal jaren relevante praktijkervaring.
Maar als je leergierig bent om het vak te leren maar geen ervaring hebt, dan hebben we ook altijd wel een plekje vrij.
Het reinigen van diverse soorten gevels met specialistische apparatuur.
Diegene heeft het vermogen tot zelfstandig uitvoeren van de werkzaamheden en in staat is resultaat gericht te denken en te handelen.
Functie-eisen:
Enthousiast is en een doorzettingsvermogen heeft.
Kennis van techniek en leergierig is.
Minimaal in bezit is van een rijbewijs B.
Woonachtig binnen een straal van 10 km van Capelle aan den IJssel.

Neem contact met ons op om te kijken of jij diegenen ben die ons team kan komen versterken.

Vacature Verkoper

De afdeling betreft een commerciële buitendienst die staat voor een klantgerichte en klantvriendelijke aanpak. In deze functie is jouw belangrijkste doel het verkrijgen van nieuwe klanten en het uitbreiden van de dienstverlening aan bestaande klanten. In deze functie werk je samen in een enthousiast en gedreven team. Je bent verantwoordelijk voor de deur aan deur verkoop. Hiervoor ga je bij mensen thuis langs en overtuig je ze van de werkzaamheden die Van Doorn reiniging te bieden heeft. Je werkt op basis van het minimumloon met een aantrekkelijke bonusregeling!
De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van 11.30 uur tot 20.00 uur. Je werkt iedere dag op een andere plaats.
Om deze functie succesvol in te vullen kun je makkelijk mensen overtuigen, ben je super commercieel, creatief, schrikt het je niet af als je 10 keer 'nee' te horen krijgt én heb je een sprankelijke persoonlijkheid. We verwachten dat je een enthousiaste instelling hebt, doorzettingsvermogen, ambitie om jezelf te ontwikkelen, goede beheersing van Nederlandse taal en flexibiliteit.Neem contact met ons op om te kijken of jij diegenen ben die ons team kan komen versterken.