Informatie Gevelrenovatie

Is uw gevel dermate vervuild dat deze wel een opknapbeurt kan gebruiken? Gevelreiniging is dan een uitstekende optie om het pand weer in een nieuw jasje te steken. Maar vaak is reinigen alleen niet voldoende om de gevel van uw woning of bedrijfspand er weer als vanouds uit te laten zien, zeker als er al een tijdje niets aan is gedaan.

Door jarenlange blootstelling aan extreem weer en de daarbij horende grote schommelingen van de temperatuur is een bepaalde mate van slijtage aan uw woning nou eenmaal niet te voorkomen, en al zeker als het om de buitenkant gaat. Vooral het veranderende klimaat speelt hierin een grote rol. Zo kunnen er bijvoorbeeld bij grote temperatuurverschillen, scheuren in de voegen van uw gevel ontstaan. Niet alleen is dit natuurlijk een lelijk aangezicht, scheuren in je gevel, het kan daarnaast ook grote gevolgen hebben voor de algehele stabiliteit en de daaraan gekoppelde waarde van uw woning!

Wacht daarom geen minuut langer en laat VDR Totaal Reiniging uw woning grondig inspecteren, zodat u weet waar u aan toe bent en niet opeens voor verassingen komt te staan.

gevelrenovatie


Vraag hier uw offerte aan...